Hejsan! 
 
Detta är förmodligen det sista inlägget innan 2013 tar slut, men bara kanske. Helt ofattbart att ännu ett år bara har flugit förbi, för det är verkligen precis vad det har gjort. Kanske inte varit ett av mina ljusaste år under min 20 som levande men jag känner ändå att jag har bättre förutsättningar för 2014. 
2013 började ju i kaos, var "nybliven" singel och olyckligt kär, allt som kunde gå fel gick därefter. Mina två närmaste vänner flyttade till nya länder och jag hade ingen aning om vad jag ville göra med livet, det mesta såg med andra ord mörkt ut. Ville plugga men ändå inte, ville jobba men ändå inte, ville resa men ändå inte. Alla dessa inten bara på grund av kärleken, jag var för feg för att släppa allt det gamla, det trygga. Som egentligen var det mest otrygga jag hade.
 
Idag känner jag ett hopp om att äntligen få börja leva efter mina egna villkor igen, på det sätt som gör mig lycklig. Jag har köpt lägenhet och som det ser ut nu så får jag mitt kök den 20 januari och flyttar in så fort allt är på plats, förhoppningsvis då innan januari månad är över. Jag har mitt underbara jobb, som jag trivs otroligt bra med. Jag har fina vänner som jag vet står bakom mig när jag behöver det. Det där med kärlek är något jag, efter en väldigt lång tid, har insett kommer till mig när tiden väl är inne. 
Så istället för en summering av bilder fick ni det i text istället, med tanke på hur mörkt året har varit för mig så är det några månader som helt enkelt inte ens finns med.
 
Jag tänkte skriva några av mina nyårslöften också, mest för att nästa år kunna kolla tillbaka och se om jag hållt mig till detta.
 
- Göra högskoleprovet (och faktiskt vara förberedd).
- Springa midnattsloppet på 50 min.
- Söka utbildning (även om jag inte börjar plugga).
- Våga släppa taget.
- Kunna göra en chin.
- Sluta planera resten av mitt liv (i alla fall släppa lite på det)
- Ha en picknick med korg, filt och vin.
- Fira något stort.
 
Det var några av mina löften. Puss på er alla, här kommer en sommarbild :)