Idag är det fredag mina vänner!
 
Efterlängtade fredag. I veckan har det varit bra träning, och Kajsa har gjort mig sällskap varenda dag. Skönt att ha någon by my side som också är redo att köra all in. Onsdags var det ett benpass som stod på schemat och igår var det dags för combat igen, det är så fruktansvärt kul alltså. Inatt fick jag också sällskap av Kajsa och imorse fick jag skjuts av Amanda till jobbet, riktig lyx. Har haft en toppendag på jobbet också, jag vet att jag säger det ofta, men herregud vad jag blir lycklig av mitt jobb!
 
Idag tog vi en vilodag ifrån träningen och nu sitter jag istället med ett glas rött och en paradisask i väntan på min absoluta favorit mat, nämligen pasta vongole, mums!
Vi får se om vi orkar med ett combatpass imorgonbitti eller ej. Hur som helst så kommer Kajsa snart och gör mig sällskap, Amanda också när hon slutat jobba förhoppningsvis. Imorgon kommer mina småkusiner ifrån gotland och hälsar på också, har inte träffat dom på evigheter så det ska bli mysigt. Sen ska jag på lägenhetsvisning också, spännande!
 
Nu ska jag hjälpa till med maten och sen gå och göra mig i ordning, ha en underbar fredagskväll alla. Puss på er!