Hejsan! Hemma i Sverige är det Valborgsfirande och festligheter på gång. Här i Schweiz tror jag att dom redan har firat det, men det är inte alls lika stort som hemma i Sverige. Jag önskar er alla hur som helst en fantastisk Valborg och hoppas att ni tar det lugnt, unga och vuxna.

Idag är jag ledig enda fram till klockan 14.30 så det ska bli skönt. Solen skiner och jag tänkte ta mig till gymmet och köra ett grymt pass, sen sätta mig och plugga några timmar. Ikväll ska vi försöka packa lite för imorgon åker vi till Prag. Detta är första gången jag ska flyga med familjen och även första gången på otroligt länge jag flyger utan alkohol i kroppen. Så vi får hoppas att barnen tar upp mycket plats och på så sätt hjälper mig att koppla av lite. Som ni kanske förstår är jag inte det störta fanet av flygplan. Men med lite järnvilja ska det nog gå!

Sen måste jag även tillägga att jag igår blev otroligt stolt över mig själv. Jag har ju tidigare skrivit om mitt mål att springa milen under 50 minuter och igår såg jag ljuset. Jag har bara sprungit på löpband senaste månaden men igår bestämde jag mig för att ta en kvällsrunda, gav mig även på tuffa backar. Det är ju så mycket roligare än att springa inne på ett jäkla löpband. Hur som helst så slog jag lite personligt rekord, sprang nästan 8 km på 41 minuter.. Hittar jag nu bara ett bra 1 milsspår här omkring så ska det nog gå galant att springa denna mil under 50 min. Var så otroligt glad över detta!! 
Men nu är det dags för frukost innan jag smäller av, ha en bra dag! Puss