Godmorgon jisses vad tiden går fort, imorgon är det April, redan!
 
Gårdagen var hur som helst en ganska seg dag, i väntan på att Amanada skulle vakna var jag själv på väg att somna så jag bestämde mig för att gå ut och gå, gick ut till mamma och pappa och sen åkte jag med dom till golfbanan. Istället för att spela golf tog jag bilen till först Haninge och sen Farsta, hade lite saker som jag var tvungen att inhandla, det blev dock lite mer än vad jag hade tänkt. Typiskt mig. 
Hur som helst så var jag duktig nog att komma ihåg att köpa en ny cykelslang, så när vi var hemma igen så hjälpte pappa mig med att laga min cykel så att jag kunde cykla hem. Väl hemma så blev det storstädning!
 
När jag skulle gå och lägga mig var jag så otroligt trött, men eftersom jag inte är van vid att vara ensam hade jag problem med att somna ändå, men tillslut så.
Imorse hade jag bestämt mig för att gå ut och gå, vaknar kl 6 och ser att det mer eller mindre är snöstorm ute. Men jag är som jag är och har jag bestämt mig så har jag, så det var bara att klä på sig och röra sig ut. Så nu sitter jag i soffan och har precis duschat och känner att det är dags att börja göra mig i ordning och så småningom börja röra sig till jobbet!