Hejsan, jag ska börja med att säga trevligt helg till er alla, kändes glatt att börja så.
 
Idag hade jag en tidig dag på jobbet, började egentligen halv 7 men eftersom jag inte ville gå i snöstormen så åkte jag med mor och far runt halv 6 snåret istället. Det har varit en lugn dag hittills och jag slutade halv 3 så hann även gå igenom Nynäshamns fenomenala shoppingutbud med Ellen efter jag slutat.
 
Nu har jag precis städat i ordning lite hemma på fågelgatan, känns som om jag har saker överallt eftersom jag snart flyttar och det ligger inte riktigt i min bekvämlighetszon att ha det så. Anna du bad om lite update gällande lägenheten och förmodligen så flyttar jag in till nästa helg om allt går som det ska, vi har ju stött på lite hinder på vägen som vi inte räknat med så det är därför det har dragit ut på tiden. Bilder lägger jag upp när det är klart, nu är det bara rörigt, täckpapp och kartonger överallt så man ser ändå inget! Men jag lovar att lägga upp så fort man ser ett slutresultat :-)
 
Ikväll ska Vickan få plocka ut mitt löshår också, det ska bli otroligt skönt men det kommer kännas så fruktansvärt kort nu när man vant sig vid längden, usch och fy!
Imorgon är det ugång i stan som står på schemat och det ser jag verkligen fram emot. Puss och kram alla fina människor, ha en toppen bra fredag!