Hallå mina vänner, nu har jag nått veckosträcket. Har alltså varit här i en hel vecka nu. Men som sagt, känns som att från och med nästa vecka börjar det på riktigt! Längtar så otroligt mycket tills skolan börjar.

Juste, måste berätta om igår, herregud, jag var ju och testade ett gym. Det var ett gym som enbart var för tjejer och jag hade bokat en tid för genomgång av gymmet och lite så. Dock så hade jag ju såklart blandat ihop dagarna så det visade sig att jag dök upp fel dag. Men då blev jag istället erbjuden att få vara med på ett pass, och varför inte tänkte jag. Så jag gick och bytte om och gick sedan in i salen där klassen skulle hållas. Insåg ganska snabbt att det var en pilatesklass (ni som känner mig vet att jag inte direkt är en pilatestjej), men skitsamma tänkte jag, det kan inte vara så svårt. MEN som grädde på moset så var ju allt på tyska också såklart! När jag berättade detta för min älskade mor så höll hon helt ärligt på att kissa på sig för att hon skrattade så mycket, vilken bild!! Men jag genomförde i alla fall hela klassen och känner att jag aldrig mer ska göra om det.

Apropå träning så slog jag vad med en kär vän igår, jag har som mål att gå ner ca 5 kg under tiden jag är här, samt omvandla lite fett till muskler. Han trodde jag skulle komma hem och ha gått upp 8 kg.. Och insåg idag att han förmodligen har rätt, så mycket ost, pasta och choklad som jag ätit den senaste veckan alltså, herregud. Måste verkligen skärpa till mig haha..